Πως κερδίζεις στο Book of Ra

Από το 2005, όταν και κυκλοφόρησε η απλή έκδοση του Slot Book Of Ra, απέκτησε φανατικούς θαυμαστές και ιδίως στη γεωγραφική ζώνη της Ευρώπης. Η θεματολογία του και η απλότητα του Slot ήταν από τα στοιχεία που κέρδισαν τους παίκτες τόσο στα επίγεια, όσο και στα Online live Casino.

Κέρδος στο Book Of Ra Deluxe

Ο τρόπος νίκης και παράλληλα κέρδους, δε διαφέρει από τα περισσότερα Slot. Ζητούμενο είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές ίδιων συμβόλων στις γραμμές πληρωμής –  οι οποίες διαφέρουν από έκδοση σε έκδοση. Κάθε ένα από αυτά τα σύμβολα, έχει και μία σχετική τιμή. Ανάλογα τώρα με τον αριθμό των ίδιων συμβόλων που θα προκύψουν μετά από το γύρισμα του τροχού στο Slot, προκύπτει και το κέρδος.

Και στις δύο από τις πιο δημοφιλείς εκδόσεις του Slot της Novomatic, τόσο στο Book Of Ra όσο και το Book Of Ra Deluxe, τα σύμβολα και η αξία τους είναι ίδιες, με εξαίρεση το σύμβολο Scatter (που λειτουργεί και σαν μπαλαντέρ, αντικαθιστώντας όλα τα άλλα σύμβολα) όπου στο Book Of Ra Deluxe έχει μεγαλύτερη αξία, σε ένα φρουτάκι βέβαια που υπάρχει και μία επιπλέον γραμμή πληρωμής συγκριτικά με την απλή έκδοση. Και στις δύο εκδόσεις, τρία ίδια σύμβολα Scatter ή περισσότερα, ανοίγουν τον γύρο των 10 δωρεάν περιστροφών.

Αυτό που ξεχωρίζει στο Slot, είναι το γεγονός πως δίνεται η επιλογή επιπλέον ρίσκου στον παίκτη. Μετά από κάθε επιτυχημένο γύρισμα και σωστή επιλογή, παρέχεται αυτή η δυνατότητα. Είναι στην ευχέρεια του παίκτη να ρισκάρει τουλάχιστον για να διπλασιάσει το ποσό που προέκυψε (η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί έως και 5 φορές), έχοντας βέβαια και τον κίνδυνο να το χάσει.

Book Of Ra πλεονεκτήματα

Αρκετά γρήγορα, το φρουτάκι Book Of Ra κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές. Κάποιοι από τους λόγους στους οποίους οφείλει την εμπιστοσύνη των παικτών είναι:

** Το επιπλέον ρίσκο και η δυνατότητα του παίκτη να διπλασιάσει τουλάχιστον το ποσό που προέκυψε μετά από κάθε επιτυχημένη επιλογή. Η διαδικασία διπλασιασμού μπορεί να επαναληφθεί έως και 5 φορές κάθε φορά και ο παίκτης μπορεί να σταματήσει τη διαδικασία οποιαδήποτε στιγμή και να πάρει το ποσό που προέκυψε.

** Υπάρχει η επιλογή των γραμμών πληρωμής. Ο κάθε παίκτης μπορεί να επιλέξει ακόμα και μία γραμμή πληρωμής αρχίζοντας το ποντάρισμα από εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα.

Συμβουλές για κέρδος

** Παρέχεται από τις στοιχηματικές η δυνατότητα στον παίκτη να ποντάρει στο φρουτάκι Book Of Ra ή το Book Of Ra Deluxe εικονικά χρήματα. Να κάνει παιχνίδι χωρίς να ρισκάρει από το κεφάλαιό του. Εχει έτσι τη δυνατότητα να εξοικειωθεί με το Slot και να δει τους συνδυασμούς που κερδίζουν, πριν επιλέξει να ποντάρει με κανονικά χρήματα.

** Στο Slot της Novomatic και στις παραλλαγές της κλασικής έκδοσης, δίνεται η δυνατότητα επιλογής των γραμμών πληρωμών. Ο παίκτης επιλέγει έτσι πόσες γραμμές πληρωμής θα παίζουν στο παιχνίδι και ως αυτού, μπορεί να αρχίσει με μόλις 1 γραμμή πληρωμής και από εξαιρετικά χαμηλό ποντάρισμα.

** Από τα «κλειδιά» για τη νίκη, μπορούν να θεωρηθούν οι δωρεάν περιστροφές. Στα συν για τον παίκτη και το σύμβολο Scatter, που λειτουργεί σαν μπαλαντέρ και αυξάνει έτσι τις πιθανότητες κέρδους.

No Comments

Post A Comment