Παρόμοια φρουτάκια με το Book Of Ra

Η αναζήτηση θησαυρών, πάντα γοήτευε μεγάλο μέρος του κόσμου. Αυτός είναι και ο σκοπός του πρωταγωνιστή του Slot της Novomatic, ένα φρουτάκι ιδιαίτερα διαδεδομένο και αγαπημένο για πολλούς παίκτες των Online live Casino. Υπάρχουν βέβαια και κάποια Slot με ανάλογη θεματολογία (την Αρχαία Αίγυπτο), το επιπλέον ρίσκο, αλλά και τις δωρεάν περιστροφές.

Φρουτάκια σαν το Book Of Ra

Book Of Dead
Είναι ένα slot με ανάλογη θεματολογία. Η ιστορία εξελίσσεται στην αρχαία Αίγυπτο και ο βασικός πρωταγωνιστής αναζητάει θησαυρούς. Προβλέπεται επίσης κουμπί ρίσκου, όπως και στο Book Of Ra. Είναι ένα φρουτάκι πέντε τροχών στο οποίο επίσης προβλέπονται δωρεάν περιστροφές μετά από την εμφάνιση τουλάχιστον τριών ίδιων συμβόλων (Scatter) ενώ επίσης μπορούν να επιλεγούν το πόσες γραμμές πληρωμής θα παίζουν στο Slot.

Mega Moolah
Εδώ το Slot μας μεταφέρει στη ζούγκλα. Προβλέπονται δωρεάν περιστροφές και είναι ένα slot πέντε τροχών που έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές. Ξεχωρίζει για τα υψηλά κέρδη που προσφέρει αλλά και για το γεγονός πως στο συγκεκριμένο φρουτάκι προβλέπονται έως και 4 Τζακ-Ποτ. Και εδώ, όπως στο Book Of Ra το σύμβολο Scatter έχει το χαρακτήρα μπαλαντέρ ενώ η εμφάνιση τουλάχιστον τριών ίδιων συμβόλων ανοίγει τις δωρεάν περιστροφές.

Montezuma Slot
Και το Slot Montezuma μας ταξιδεύει στο παρελθόν. Αυτή τη φορά η ιστορία εξελίσσεται στη Νότια Αμερική και των πολιτισμό των Αζτέκων, όπου βασίλευσαν οι Αυτοκράτορες με το όνομα του Slot. Είναι ένα φρουτάκι πέντε τροχών, περιλαμβάνει σύμβολο Scatter που λειτουργεί σαν μπαλαντέρ, ενώ το σύμβολο Wild είναι αυτό που δίνει τις δωρεάν περιστροφές. Είναι ένα φρουτάκι με 30 υποχρεωτικές γραμμές πληρωμής.

 

No Comments

Post A Comment